Chat Bar Thing

Giantmetfan07

Shocking The World
ADMIN
Joined
Feb 11, 2007
Messages
34,727
Reaction score
558
So yesterday I added a chatbar feature to the site, and some people were like "woah something changed."
 
So anyway, it's an add-on called Arrow Chat. Right now this is a trial version of it, because I don't want to pay for it if members of SI hate it. So, for the next 7-10 days we'll have this on here. If there are bugs or it acts weird, post about it in here. If you like it, or don't like it, say so in this thread. 
 
It looks sorta like Facebook, but if I buy the full version I can install other themes that give it a different look & feel, and perhaps down the line we can design out own look for it that would match one of our skins. 
 
So, that's what's up with it. I feel like it's a nice alternative to the PM system, but it's also less intrusive as a Shoutbox at the top of the index page. Plus you could minimize it (button all the way to the right) if you don't want to see it, you can view and chat from any page on the site, you can open up chat rooms (still figuring that out), and eventually integrate notifications in to it. We also think it would work well with Sim Leagues, especially during any sort of draft or during a Re-Draft we have on the site. If the member is online, you can easily alert them they're up, or just chat with people about whatever. 
 
If we choose to keep it permanently, I will also pay a small price for a cloud service to host the bar on. So it would be hosted on Arrowchat's own servers meaning messaging won't slow down our already shit-ass servers. 
 

Brutalis

"Take heart, or I will take it from you." - BN
Joined
Jan 20, 2011
Messages
4,483
Reaction score
95
I don't see a chatbox, but maybe my adblocker is preventing it.
 

Giantmetfan07

Shocking The World
ADMIN
Joined
Feb 11, 2007
Messages
34,727
Reaction score
558
Brutalis said:
I don't see a chatbox, but maybe my adblocker is preventing it.
 
odd. What browser you using? I have adblock as well and it shows up just fine. 
 

Delirium

Super Legend
Joined
Jul 13, 2013
Messages
4,962
Reaction score
109
I go to "Chat Rooms" and it's blank
 
I tried disabling Adlock and it didn't change anything, went into Firefox, Google Chrome, AND Shiternet Explorer and still the same.
 

Rios15

Well-Known Member
Hall of Fame
Joined
Jul 3, 2008
Messages
21,759
Reaction score
256
I can't load the site on my laptop only my mobile. Well it loads but if freezes for at least 10 seconds and then finally let's me browse
 

Giantmetfan07

Shocking The World
ADMIN
Joined
Feb 11, 2007
Messages
34,727
Reaction score
558
well i haven't figured out how to get the Chat Rooms portion to work. 
 

Delirium

Super Legend
Joined
Jul 13, 2013
Messages
4,962
Reaction score
109
GMF1991 said:
well i haven't figured out how to get the Chat Rooms portion to work. 
That explains that
 
But how are these guys signed into it? Do you have to sign into Arrowchat or what?
 

Giantmetfan07

Shocking The World
ADMIN
Joined
Feb 11, 2007
Messages
34,727
Reaction score
558
It's integrated in to a table that contains all of the data on all the users and who is online and w/e. It just takes the info from that and automatically signs you in. 
 
I spent 7 hours yesterday trying to integrate that table, haha. 
 
Like, I look at the list of people signed in to the chat and you're listed as online already. 
 

Delirium

Super Legend
Joined
Jul 13, 2013
Messages
4,962
Reaction score
109
I'm looking at the list right now and I'm not on it....
 
 
weird. Didn't know something like this could be so complicated
 

Giantmetfan07

Shocking The World
ADMIN
Joined
Feb 11, 2007
Messages
34,727
Reaction score
558
It doesn't show yourself. Only other members online. 
 

Delirium

Super Legend
Joined
Jul 13, 2013
Messages
4,962
Reaction score
109
Oh
 
Ok well everything will be cool when you figure out how to work the Rooms
 

Giantmetfan07

Shocking The World
ADMIN
Joined
Feb 11, 2007
Messages
34,727
Reaction score
558
Give it a shot now. Click the chat room button and then there's a button top right of that window to create a chat room. 
 

Fuhgeddaboudit

Well-Known Member
Joined
Aug 10, 2012
Messages
17,582
Reaction score
155
Rios said:
I can't load the site on my laptop only my mobile. Well it loads but if freezes for at least 10 seconds and then finally let's me browse
Had that issue on my desktop
 

Pugz

#ForPaul
Hall of Fame
Joined
Jun 17, 2007
Messages
127,648
Reaction score
2,089
annnnnnnndddd this killed the ct already.
 

elcheato

New Member
Hall of Fame
Joined
Jun 11, 2008
Messages
67,842
Reaction score
2,208
Killed the CT? You guys really talk that much in the chat? I must be unpopular then.
 

Rios15

Well-Known Member
Hall of Fame
Joined
Jul 3, 2008
Messages
21,759
Reaction score
256
It only loads bad when I log in. But when I log out everything is fast
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Latest posts

Who Wins Game 5?

  • Tampa Bay Rays (Away)

    Votes: 1 12.5%
  • Houston Astros (Home)

    Votes: 7 87.5%
Top